Unofinans

Uno Finans AS, en finansagent basert i Oslo, skiller seg ut ved å være en megler, ikke en direkte utlåner. De spesialiserer seg på å formidle lån til privatpersoner ved å presentere kundens søknad for et nettverk av 20 banker. Med et team som har lang erfaring fra bank- og låneformidlingssektoren, tilbyr de tjenester som forbrukslån, boliglån og refinansiering.

  • Kundetilpassede låneløsninger

Med fokus på å møte kundens behov, tilbyr Uno Finans lån uten sikkerhet opptil 600.000 kroner og lån med sikkerhet i bolig opptil 10 millioner kroner. Deres modell sikrer at bankene de samarbeider med konkurrerer om deg som kunde, noe som fremmer de mest fordelaktige betingelsene for sine kunder. Dette gir kundene en unik fordel ved å finne det beste lånetilbudet tilpasset deres økonomiske forhold gjennom Uno Finans' tjenester​.

  • En brukervennlig søknadsprosess

Uno Finans skryter av en intuitiv søknadsprosess. Søknader kan fylles ut online, og deres effektive system sikrer rask behandling av låneforespørsler. Dette reduserer ventetiden for kunder og øker tilfredsheten med tjenesten.

  • Konkurransedyktige renter

En viktig faktor for mange låntakere er rentenivået. Uno Finans tilbyr konkurransedyktige renter på både forbrukslån og kredittkort, noe som gjør deres finansielle produkter attraktive for et bredt spekter av kunder.

  • Finansiell rådgivning og ressurser

Uno Finans tilbyr også verdifulle finansielle råd og ressurser på sitt nettsted. Disse ressursene er utformet for å hjelpe kunder med å ta informerte beslutninger om deres økonomi og finansforvaltning.

logoSøk nå
Refinansier lån og kredittgjeld
Betalingsanmerkninger OK
Tjenesten er gratis
Kredittramme
10 000 - 600 000 kr
Løpetid
1 - 15 år
Eff. rente
6,81 - 24,4 %
Aldersgrense
25 år
Eks: Effektiv rente 11,31 %, 150 000 kr o/5 år, Kostnad 43 467 kr Totalt: 193 467 kr Maks eff. rente: 24.4