Sambla

Sambla, etablert i 2014, har siden oppstarten bistått et betydelig antall kunder med å sammenligne banktilbud for å oppnå de mest fordelaktige lånevilkårene. Selskapets hovedfokus er å tilby assistanse i prosessen med å skaffe både forbrukslån og refinansieringslån. Denne tjenesten er helt kostnadsfri og uten forpliktelser. Som kunde har du full frihet til å velge tilbakebetalingstempoet som passer best for din økonomiske situasjon.

Gjennom Sambla kan kunder søke om lån fra 5.000 til 600.000 norske kroner, med en konkurransedyktig rente som starter på 5,95%. Nedbetalingsperioden for disse lånene kan strekke seg opp til 15 år. For å kvalifisere for et lån gjennom Sambla, må søkere være over 18 år.

Prosessen starter med at man fyller ut et søknadsskjema på Samblas nettsted. Lånebeløpet man kan kvalifisere for varierer basert på den individuelle søkers nåværende økonomiske situasjon og de enkelte bankenes vurdering av søkers betalingsevne. Derfor er det essensielt å oppgi nøyaktig og fullstendig informasjon i søknaden.

Når søknaden er mottatt, utfører Sambla en grundig sammenligning av ulike banker og långivere for å sikre at kunden mottar det mest gunstige forbrukslånet, med så lav rente som mulig. Kunder vil deretter motta tilbud fra flere banker, og har full frihet til å akseptere eller avslå disse tilbudene. Ved godkjenning av søknaden og aksept av et tilbud, vil relevante dokumenter bli signert. Kort tid etter signering vil lånet bli utbetalt direkte til kundens bankkonto.

logoSøk nå
Refinansier lån og kreditter
Sammenligner over 20 långivere
Signer lånet med BankID
Kredittramme
5 000 - 600 000 kr
Løpetid
1 - 15 år
Eff. rente
6,82 - 48,76 %
Aldersgrense
18 år
Eks: Effektiv rente 12,91 %, 150 000 kr o/5 år, Kostnad 0 kr Totalt: 201 117 kr Maks eff. rente: 48.76