Re:member MasterCard

Re:member, en del av EnterCard Norge og EnterCard Group AB (eid av Barclays Bank og Swedbank), tilbyr kredittkort og personlige lån. Tilhørigheten med erfarne banker som Barclays, med over 300 års erfaring, sikrer pålitelighet og finansiell stabilitet for kundene.

Re:member MasterCard tilbyr opptil 150.000 NOK i kredittgrense og 45 dager rentefri kreditt. Det er ingen årsavgift, og du kan velge fleksible månedlige tilbakebetalinger. Re:member-belønningsprogrammet tilbyr opptil 20 % rabatt i over 200 nettbutikker og inkluderer fordeler som reiseforsikring og kjøpsbeskyttelse ved betaling med kortet.

Remembers nettbank er brukervennlig, og gir kontroll over utgifter og betalingsalternativer. De tilbyr også en mobilapp for enkel kontooversikt.

Søkere til re:member kredittkort må være minst 20 år, ha en stabil inntekt og ingen betalingsanmerkninger. En økonomisk bakgrunnssjekk gjennomføres for å sikre at søkere kan håndtere potensielle renteøkninger.

Selv om re:member MasterCard tilbyr mange fordeler, er det viktig å huske at dette innebærer lånte penger som må tilbakebetales innen en fastsatt periode for å unngå høye kostnader. Vurder din økonomiske situasjon før du bruker kreditt, og vei fordelene opp mot potensielle gjeldsbyrder.

logoSøk nå
Inntil 45 dagers rentefri kreditt
Opptil 20% rabatt i 200+ nettbutikker
Fyll ut hele søknaden på nettet
Kredittramme
0 - 150 000 kr
Løpetid
Ubegrenset
Eff. rente
0 - 30,33 %
Aldersgrense
20 år
Eks: Effektiv rente 30,33 %, 15 000 kr o/1 år, Kostnad 1 717 kr Totalt: 16 717 kr Maks eff. rente: 30.33