Lendo Kredittkort

Lendo tilbyr en markedsplass-tjeneste som sammenligner lån fra forskjellige banker for å sikre at kundene får lavest mulig rente. Kunder kan utforske og sammenligne forbrukslån, refinansieringsmuligheter, kredittkort, billån og boliglån. Tjenesten sender søknader til flere banker, noe som gjør at de konkurrerer om å tilby de beste betingelsene. Denne tjenesten er gratis og uforpliktende.

Lendo er lidenskapelig opptatt av å hjelpe kunder med å ta smarte økonomiske valg, de tror på å skape et transparent lånemarked. Som finansagent for banker, følger deres operasjoner retningslinjene til Finanstilsynet.

Kredittkort

I Norge finnes over 250 kredittkorttyper. Med Lendo kredittkort kan du enkelt sammenligne tre utvalgte kort for å finne det som passer dine behov.

  • Credits Gold tilbyr et gebyrfritt kredittkort, ideelt for de som ønsker minimal kostnad. Kortet gir global tilgang og inkluderer gratis reise- og avbestillingsforsikring fra Gouda forsikring, gitt at halvparten av reisen betales med kortet. Det har et bredt fordelsprogram med rabatter opptil 30% og en kredittgrense på 100 000 kr.
  • Instapay Mastercard er for de som foretrekker lave renter, uten rentefri periode. Kortet gir gode tilbud og månedlige rabatter, og kan brukes i over 34 millioner butikker. Kredittgrensen er opp til 100 000 kr.
  • Re:member Black tilbyr 5% cashback de første 100 dagene og tilgang til Re:member Reward, med opptil 20% besparelse i over 200 nettbutikker. Kortet inkluderer reise- og avbestillingsforsikring, med en kredittgrense på 150 000 kr og uten årsavgift.

For en skreddersydd løsning, send en gratis og uforpliktende søknad gjennom Lendo kredittkort, og sammenlign tilbudene fra de tre bankene.

logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Gratis og uforpliktende tilbud
Kredittramme
0 - 150 000 kr
Løpetid
Ubegrenset
Eff. rente
25,76 %
Aldersgrense
18 år
Eks: Effektiv rente 25,76 %, 25 000 kr o/12 måneder, Kostnad 3 243 kr Totalt: 28 243 kr Maks eff. rente: 25.76