DigiFinans

Digifinans, et varemerke under Salus Group, har tilbudt lånesammenligningstjenester i Norge og Danmark siden 2016. De er ikke en bank, men sammenligner over 15 banker og långivere, og letter kontakten mellom låntakere og långivere. De vektlegger transparens i det komplekse lånemarkedet, og tilbyr en nøytral plattform for sammenligning av lånevilkår, renter og gebyrer. Tjenesten er gratis for brukere, da Digifinans tjener på provisjon fra långivere, uavhengig av renten på lånene. De tilbyr en uforpliktende, gratis sammenligningstjeneste, hvor brukere kan avvise tilbud uten forpliktelser.

AspektDetaljer
Tjenester TilbudtForbrukslån, samlelån
Renteområde13,49% - %
Lånebeløp10.000 - 500.000 kr
Løpetid1 - 5
KundestøtteHjelpsom og tilgjengelig på hverdager
  • Digi Finans' utvalg av tjenester

Digi Finans tilbyr forbrukslån og samlelån som dekker et bredt spekter av finansielle behov. Enten det er for å finansiere en tilbygning, en reise, elektronikk, eller for å konsolidere eksisterende gjeld, tilbyr de løsninger som passer kundenes individuelle behov.

  • Brukervennlig søknadsprosess

Søknadsprosessen hos Digi Finans er utformet for å være intuitiv. Med kun noen få trinn kan kunder søke om lån, og prosessen kan vanligvis fullføres på noen få minutter. Dette bidrar til en effektiv og problemfri opplevelse for låntakere.

  • Renter og lånevilkår

Digi Finans tilbyr konkurransedyktige renter, med en pålydende rente som varierer mellom 13,49% og %. Dette gjør det mulig for kunder å finne lån som passer deres finansielle situasjon. Lånene kommer uten krav om sikkerhet, og det er mulig å låne alene eller med en medsøker.

  • Kundestøtte og tilgjengelighet

Digi Finans' kundeservice er kjent for å være hjelpsom og effektiv, og er tilgjengelig på hverdager. Dette sikrer at kunder kan få assistanse og svar på spørsmål i løpet av normale åpningstider.

logoSøk nå
Refinansier lån og kredittgjeld
Lån uten å stille sikkerhet
Tjenesten er gratis
Kredittramme
10 000 - 500 000 kr
Løpetid
1 - 5 år
Eff. rente
9,2 - 33,3 %
Aldersgrense
20 år
Eks: Effektiv rente 14,9 %, 65 000 kr o/5 år, Kostnad 28 730 kr Totalt: 93 730 kr Maks eff. rente: 33.3