Credits Gold

Credits Gold kredittkort, utstedt av TF Bank Norge, er skreddersydd for de som ønsker et kort med flere fordeler enn standardkortet. Med en kredittgrense på opptil 100.000 kr og ekstra goder som forsikringer og rabatter, tilbyr dette kortet både fleksibilitet og økonomisk trygghet.

TF Bank Norges erfaring og pålitelighet

TF Bank Norge, som har drevet med utlån siden 1984 og fikk bankkonsesjon i 2017, sikrer kundenes trygghet og tillit. Gjennom tilknytningen til TF Bank AB og deres tilstedeværelse i ni europeiske land, står banken for soliditet og lang erfaring.

Hovedfordeler ved Credits Gold

Kunder kan søke om en kredittgrense fra 0 til 100.000 kr. Credits Gold tilbyr en av markedets laveste renter og opptil 43 dagers rentefri periode, noe som gjør det til et attraktivt valg for ulike finansielle behov.

Reisetrygghet og sikkerhet

For reiseglade er Credits Gold ideelt, særlig for bruk i utlandet. Kortet inkluderer reise- og avbestillingsforsikring gjennom Gouda forsikring, som dekker uforutsette hendelser som ulykker, sykdom eller dødsfall. Det gir også beskyttelse for leiebil og forsinket bagasje, samt juridisk assistanse ved identitetstyveri.

Eksklusive rabatter og tilbud

Credits Gold-kunder får tilgang til et fordelsprogram med rabatter på opptil 30% hos over 240 forskjellige steder, inkludert overnatting, opplevelser, restauranter og butikker. Disse rabattene aktiveres ved betaling med Credits Gold-kortet.

Betalingsforsikring som tilleggsfordel

Som en ekstra trygghet, tilbyr Credits Gold betalingsforsikring gjennom AmTrust, noe som sikrer at regningene blir betalt i tilfelle av uforutsette hendelser som sykdom.

Gebyrfrihet og global aksept

Med Credits Gold-kortet unngår man gebyrer for etablering, varekjøp, minibankuttak og årsavgifter. Kortet er akseptert på 25 millioner steder verden over, med viktig oppmerksomhet på valutakurser ved bruk i utlandet.

Kontaktløs betaling og Vipps-integrering

Credits Gold-kortet støtter kontaktløs betaling og kan integreres med Vipps, noe som gir en sømløs og sikker betalingsopplevelse.

Oppfordring til potensielle kunder

For de som vurderer et nytt kredittkort, tilbyr Credits Gold en unik kombinasjon av fordeler, sikkerhet og brukervennlighet. En uforpliktende søknad er en enkel måte å oppdage fordelene med kortet, uten noen risiko.

logoSøk nå
Inntil 43 dagers rentefri kreditt
Betal med ditt kredittkort i Vipps
Reiseforsikring inkludert
Kredittramme
0 - 100 000 kr
Løpetid
Ubegrenset
Eff. rente
26,07 %
Aldersgrense
18 år
Eks: Effektiv rente 26,07 %, 25 000 kr o/12 måneder, Kostnad 3 265 kr Totalt: 28 265 kr Maks eff. rente: 26.07