Bank Norwegian VISA

Bank Norwegian startet sin reise som en utvidelse av flyselskapet Norwegians lojalitetsprogram, Norwegian Reward, og ble en etablert bank i 2007 etter å ha fått konsesjon fra Finansdepartementet. I dag betjener banken over 1,5 millioner kunder og tilbyr et bredt utvalg av finansielle produkter, inkludert forbrukslån, kredittkort, refinansieringsmuligheter og innskuddskontoer. Med sin digitale tilnærming sikrer Bank Norwegian en problemfri og køfri kundeopplevelse, tilgjengelig via BankID. Blant deres mest populære tilbud er forbrukslån opptil 150.000 NOK, det givende VISA-kredittkortet med Norwegian Reward-programmet for opptjening av CashPoints, og refinansieringstjenester som hjelper med å konsolidere smålån for å redusere kostnader forbundet med flere betalingsdatoer og høye renter.

Om Bank Norwegian VISA-kortet

Bank Norwegian VISA-kortet er utformet for fleksibilitet og belønninger. Som medlem av Norwegian Reward-programmet, kan du koble det til dette kortet og samle opp CashPoints ved hvert kjøp, noe som åpner opp for besparelser på fremtidige reiser og ferier. Kortet gir også ekstra CashPoints ved kjøp av billetter hos Norwegian.

Viktige fordeler med Bank Norwegian VISA-kortet inkluderer:

  • Ingen årsavgift
  • Gebyrfrie transaksjoner ved kjøp
  • Gratis kontantuttak i utlandet
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Opptil 45 dagers rentefri kreditt

Kredittkortet fra Bank Norwegian belønner deg med CashPoints for hvert kjøp, som er nyttige for å dekke kostnader på flyreiser med Norwegian. Det tilbyr også en sjenerøs kredittgrense på 100 000 NOK. Mens kjøp med kortet er gebyrfrie, påløper det en nominell kostnad på 29 NOK for kontantuttak. I tillegg gir kortet en 45-dagers betalingsfri periode. For å være kvalifisert for dette kortet må du være minst 20 år gammel og fri for kredittproblemer. Med ingen andre strenge krav, er søknadsprosessen enkel og praktisk.

logoSøk nå
Inntil 45 dagers rentefri kreditt
Reise- og avbestillingsforsikring
Tjen CashPoints eller cashback på kjøp
Kredittramme
0 - 150 000 kr
Løpetid
Ubegrenset
Eff. rente
23,1 %
Aldersgrense
18 år
Eks: Effektiv rente 23,1 %, 15 000 kr o/1 år, Kostnad 1 764 kr Totalt: 16 764 kr Maks eff. rente: 23.1